План за економски раст

Премиерот Заев: Граѓаните се акционери на Планот за економски раст и за подобар животен стандардАнѓушев: Имаме план за подобра деловна клима и за повеќе и подобро платени работни места

Планот за раст на економијата создава пријателска средина за бизнис и за повисок стандард на граѓаните


 

Во продолжение можете да ја погледнете целосната презентација, како и табеларен приказ за предложение мерки од страна на Владата на Република Македонија: