План за економски раст

Премиерот Заев: Потенцијални инвеститори реализирајте го вашиот бизнис план, владата е ваш партнерВицепремиерот Анѓушев: Нови инвестиции, конкурентност и подобро платени работни места

 

 

Во продолжение можете да ја погледнете целосната презентација:

 

Мерки на индустриска политика за поттикнување на инвестиции и конкурентност на македонската економија:

 

 

Measures of the industrial policy on stimulating investments and competitiveness of the Мacedonian economy:

 

MK