ПРЕНОС ВО ЖИВО: Отворен брифинг - Економија, реформа и интеграција на Република Македонија

Со почеток во 12:30 часот проследете го во живо отворениот брифинг со медиумите на премиерот Зоран Заев, кој ќе биде заедно со вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и вицепремиерот Бујар Османи. Ќе говорат на тема: Економија, реформа и интеграција на Република Македонија.