Седници на Влада

Датум

Број на седница

Записници

Соопштенија

20.02.2018 55-та седница на Владата Преземи Види
13.02.2018 54-та седница на Владата Преземи Види
06.02.2018 53-та седница на Владата Преземи Види
30.01.2018 52-ра седница на Владата Преземи Види
26.01.2018 51-ва седница на Владата Преземи Види
23.01.2018 50-та седница на Владата Преземи Види
22.01.2018 49-та седница на Владата Преземи Види
09.01.2018 48-ма седница на Владата Преземи Види
04.01.2018 47-ма седница на Владата Преземи Види
28.12.2017 46-та седница на Владата Преземи Види
26.12.2017 45-та седница на Владата Преземи Види
22.12.2017 44-та седница на Владата Преземи Види
19.12.2017 43-та седница на Владата Преземи Види
12.12.2017 42-ра седница на Владата Преземи Види
05.12.2017 41-ва седница на Владата Преземи Види
28.11.2017 40-та седница на Владата Преземи Види
17.11.2017 39-та седница на Владата Преземи Види
15.11.2017 38-ма седница на Владата Преземи Види
09.11.2017 37-ма седница на Владата Преземи Види
07.11.2017 36-та седница на Владата Преземи Види
04.11.2017 35-та седница на Владата Преземи Види
31.10.2017 34-та седница на Владата Преземи Види
27.10.2017 33-та седница на Владата Преземи Види
19.10.2017 32-ра седница на Владата Преземи Види
10.10.2017 31-ва седница на Владата Преземи Види
03.10.2017 30-та седница на Владата Преземи Види
26.09.2017 29-та седница на Владата Преземи Види
19.09.2017 28-ма седница на Владата Преземи Види
12.09.2017 27-ма седница на Владата Преземи Види
05.09.2017 26-та седница на Владата Преземи Види
29.08.2017 25-та седница на Владата Преземи Види
22.08.2017 24-та седница на Владата Преземи Види
15.08.2017 23-та седница на Владата Преземи Види
09.08.2017 22-ра седница на Владата Преземи Види
05.08.2017  21-ва седница на Владата Преземи Види
04.08.2017 20-та седница на Владата Преземи Види
03.08.2017 19-та седница на Владата Преземи Види
31.07.2017  18-та седница на Владата Преземи Види
28.07.2017  17-та седница на Владата Преземи Види
25.07.2017  16-та седница на Владата Преземи Види
17.07.2017 15-та седница на Владата Преземи Види
11.07.2017 14-та седница на Владата Преземи Види
07.07.2017  13-та седница на Владата Преземи Види
04.07.2017 12-та седница на Владата Преземи Види
29.06.2017 11-та седница на Владата Преземи Види
27.06.2017 10-та седница на Владата Преземи Види
26.06.2017 9-та седница на Владата Преземи Види
22.06.2017 8-ма седница на Владата Преземи Види
19.06.2017 7-ма седница на Владата Преземи Види
19.06.2017 6-та седница на Владата Преземи Види
16.06.2017 5-та седница на Владата Преземи Види
13.06.2017 4-та седница на Владата Преземи Види
07.06.2017 3-та седница на Владата Преземи Види
06.06.2017 2-та седница на Владата Преземи Види
05.06.2017 1-ва седница на Владата Преземи Види