Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по 54-тата владина седница

Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски во вторник (14.02.2018) со почеток во 11:00 часот, во Mедиа центарот на Владата на Република Македонија.

На прес-конференцијата ќе Ве информираме за одлуките донесени на редовната 54-та седница на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 14, 2018 - 11:00 to 12:00