Во живо: Трибина во Штип на тема „Фер општество, шанса за сите!“

Проследете ја во живо граѓанската трибина со граѓаните од општина Штип и министерките Мила Царовска и Рената Десковска, насловена „Фер општество, шанса за сите!“.