Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
13.11.2018 102-ра седница на Владата
05.11.2018 100-та седница на Владата
02.11.2018 99-та седница на Владата Види
30.10.2018 98-ма седница на Владата Види
26.10.2018 97-ма седница на Владата PDF icon Преземи (78.25 KB) Види
22.10.2018 96-та седница на Владата Види
16.10.2018 95-та седница на Владата Види
13.10.2018 94-та седница на Владата PDF icon Преземи (87.77 KB) Види
09.10.2018 93-та седница на Владата Види
08.10.2018 92-ра седница на Владата PDF icon Преземи (73.3 KB) Види
02.10.2018 91-ва седница на Владата PDF icon Преземи (314.6 KB) Види
25.09.2018 90-та седница на Владата PDF icon Преземи (320.74 KB) Види
18.09.2018 89-та седница на Владата PDF icon Преземи (398.59 KB) Види
11.09.2018 88-ма седница на Владата PDF icon Преземи (319.49 KB) Види
06.09.2018 87-ма седница на Владата PDF icon Преземи (112.36 KB) Види
04.09.2018 86-та седница на Владата PDF icon Преземи (379.35 KB) Види
29.08.2018 85-та седница на Владата PDF icon Преземи (376.19 KB) Види
22.08.2018 84-та седница на Владата PDF icon Преземи (773.88 KB) Види
14.08.2018 83-та седница на Владата PDF icon Преземи (359.26 KB) Види
31.07.2018 82-ра седница на Владата PDF icon Преземи (998.58 KB) Види
24.07.2018 81-ва седница на Владата PDF icon Преземи (715.82 KB) Види
17.07.2018 80-та седница на Владата PDF icon Преземи (369.8 KB) Види
17.07.2018 79-та седница на Владата PDF icon Преземи (89.64 KB) Види
10.07.2018 78-ма седница на Владата PDF icon Преземи (308.75 KB) Види
03.07.2018 77-ма седница на Владата PDF icon Преземи (386.87 KB) Види
26.06.2018 76-та седница на Владата PDF icon Преземи (432.11 KB) Види
19.06.2018 75-та седница на Владата PDF icon Преземи (358.56 KB) Види
18.06.2018 74-та седница на Владата PDF icon Преземи (119.65 KB) Види
14.06.2018 73-та седница на Владата PDF icon Преземи (83.9 KB) Види
12.06.2018 72-ра седница на Владата PDF icon Преземи (908.75 KB) Види
05.06.2018 71-ва седница на Владата PDF icon Преземи (425.03 KB) Види
29.05.2018 70-та седница на Владата PDF icon Преземи (569.83 KB) Види
22.05.2018 69-та седница на Владата PDF icon Преземи (550.29 KB) Види
15.05.2018 68-ма седница на Владата Види
08.05.2018 67-ма седница на Владата PDF icon Преземи (459.7 KB) Види
02.05.2018 66-та Седница на Владатa PDF icon Преземи (507.73 KB) Види
24.04.2018 65-та Седница на Владатa Види
17.04.2018 64-та Седница на Владата PDF icon Преземи (471.46 KB) Види
10.04.2018 63-та Седница на Владата PDF icon Преземи (408.68 KB) Види
03.04.2018 62-ра седница на Владата PDF icon Преземи (604.09 KB) Види
27.03.2018 61-ва седница на Владата PDF icon Преземи (439.87 KB) Види
20.03.2018 60-та седница на Владата PDF icon Преземи (601.84 KB) Види
20.03.2018 59-та седница на Владата PDF icon Преземи (136.01 KB) Види
13.03.2018 58-ма седница на Владата PDF icon Преземи (475.56 KB) Види
06.03.2018 57-ма седница на Владата PDF icon Преземи (522.63 KB) Види
27.02.2018 56-та седница на Владата PDF icon Преземи (730.29 KB) Види
20.02.2018 55-та седница на Владата PDF icon Преземи (494.22 KB) Види
13.02.2018 54-та седница на Владата PDF icon Преземи (528.34 KB) Види
06.02.2018 53-та седница на Владата PDF icon Преземи (451.56 KB) Види
30.01.2018 52-ра седница на Владата PDF icon Преземи (691.2 KB) Види
26.01.2018 51-ва седница на Владата PDF icon Преземи (60.01 KB) Види
23.01.2018 50-та седница на Владата PDF icon Преземи (520.37 KB) Види
22.01.2018 49-та седница на Владата PDF icon Преземи (149.05 KB) Види
09.01.2018 48-ма седница на Владата PDF icon Преземи (174.49 KB) Види
04.01.2018 47-ма седница на Владата PDF icon Преземи (623.58 KB) Види
28.12.2017 46-та седница на Владата PDF icon Преземи (137.49 KB) Види
26.12.2017 45-та седница на Владата PDF icon Преземи (467.16 KB) Види
22.12.2017 44-та седница на Владата PDF icon Преземи (193.68 KB) Види
19.12.2017 43-та седница на Владата PDF icon Преземи (575.47 KB) Види
12.12.2017 42-ра седница на Владата PDF icon Преземи (516.4 KB) Види
05.12.2017 41-ва седница на Владата PDF icon Преземи (667.86 KB) Види
28.11.2017 40-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
17.11.2017 39-та седница на Владата PDF icon Преземи (133.93 KB) Види
15.11.2017 38-ма седница на Владата PDF icon Преземи (412.28 KB) Види
09.11.2017 37-ма седница на Владата PDF icon Преземи (156.69 KB) Види
07.11.2017 36-та седница на Владата PDF icon Преземи (555.25 KB) Види
04.11.2017 35-та седница на Владата PDF icon Преземи (140.86 KB) Види
31.10.2017 34-та седница на Владата PDF icon Преземи (427.44 KB) Види
27.10.2017 33-та седница на Владата PDF icon Преземи (139.32 KB) Види
19.10.2017 32-ра седница на Влада PDF icon Преземи (362.76 KB) Види
10.10.2017 31-ва седница на Владата PDF icon Преземи (9.09 MB) Види
03.10.2017 30-та седница на Владата PDF icon Преземи (213.76 KB) Види
26.09.2017 29-та седница на Владата PDF icon Преземи (557.31 KB) Види
19.09.2017 28-ма седница на Владата PDF icon Преземи (11.38 MB) Види
12.09.2017 27-ма седница на Владата PDF icon Преземи (351.5 KB) Види
05.09.2017 26-та седница на Владата PDF icon Преземи (234.95 KB) Види
29.08.2017 25-та седница на Владата PDF icon Преземи (9.48 MB) Види
22.08.2017 24-та седница на Владата PDF icon Преземи (499.45 KB) Види
15.08.2017 23-та седница на Владата PDF icon Преземи (611.24 KB) Види
09.08.2017 22-ра седница на Владата PDF icon Преземи (2.71 MB) Види
05.08.2017 21-ва седница на Владата PDF icon Преземи (209 KB) Види
04.08.2017 20-та седница на Владата PDF icon Преземи (408.04 KB) Види
03.08.2017 19-та седница на Владата PDF icon Преземи (783.62 KB) Види
31.07.2017 18-та седница на Владата PDF icon Преземи (350.5 KB) Види
28.07.2017 17-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.3 MB) Види
25.07.2017 16-та седница на Владата PDF icon Преземи (714.94 KB) Види
17.07.2017 15-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.37 MB) Види
11.07.2017 14-та седница на Владата PDF icon Преземи (4.77 MB) Види
07.07.2017 13-та седница на Владата PDF icon Преземи (908.46 KB)
04.07.2017 12-та седница на Владата PDF icon Преземи (3.93 MB) Види
29.06.2017 11-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.43 MB) Види
27.06.2017 10-та седница на Владата PDF icon Преземи (7.43 MB) Види
26.06.2017 9-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.48 MB)
22.06.2017 8-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.18 MB) Види
19.06.2017 6-та седница на Владата PDF icon Преземи (914.18 KB)
19.06.2017 7-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.57 MB)
16.06.2017 5-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.39 MB) Види
13.06.2017 4-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.7 MB) Види
07.06.2017 3-та седница на Владата PDF icon Преземи (614.85 KB) Види
06.06.2017 2-ра седница на Владата PDF icon Преземи (729.8 KB) Види
05.06.2017 1-ва седница на Владата PDF icon Преземи (1.21 MB) Види