5-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
21.01.2022 - 16:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (392.35 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог Договор БЕГ
2 Прашања и предлози