9-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
30.01.2022 - 18:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (413.69 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација во врска со План за производство на АД Електрани на Северна Македонија, во државна сопственост, Скопје за февруари 2022 година, со предлог-одлуки
2 Прашања и предлози