Премиерот Талат Џафери го образложи Предлогот за именување министри за здравство и за информатичко општество и администрација во Собранието

Премиерот Џафери на денешната собраниска седница се обрати пред пратениците и го образложи Предлогот за именување на Илир Демири за министер за здравство и Наим Бајрами за министер за информатичко општество и администрација.