Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
21.05.2024 22-та седница на Владата Види
14.05.2024 21-ва седница на Владата PDF icon Преземи (473.27 KB) Види
07.05.2024 20-та седница на Владата Види
02.05.2024 19-та седница на Владата PDF icon Преземи (347.21 KB) Види
30.04.2024 18-та седница на Владата PDF icon Преземи (337.12 KB) Види
23.04.2024 17-та седница на Владата PDF icon Преземи (734.66 KB) Види
16.04.2024 15-та седница на Владата PDF icon Преземи (610.25 KB) Види
16.04.2024 16-та седница на Владата PDF icon Преземи (395.02 KB) Види
09.04.2024 14-та седница на Владата PDF icon Преземи (949.46 KB) Види
03.04.2024 13-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.32 MB) Види
26.03.2024 12-та седница на Владата Види
19.03.2024 11-та седница на Владата PDF icon Преземи (654.67 KB) Види
12.03.2024 10-та седница на Владата PDF icon Преземи (570.36 KB) Види
05.03.2024 9-та седница на Владата PDF icon Преземи (719.07 KB) Види
27.02.2024 8-ма седница на Владата PDF icon Преземи (350.4 KB) Види
27.02.2024 7-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.4 MB) Види
20.02.2024 6-та седница на Влада PDF icon Преземи (693.86 KB) Види
14.02.2024 5-та седница на Владата PDF icon Преземи (360.65 KB) Види
13.02.2024 4-та седница на Владата PDF icon Преземи (2.12 MB) Види
06.02.2024 3-та седница на Владата PDF icon Преземи (903.27 KB) Види
02.02.2024 2-ра седница на Владата PDF icon Преземи (1.29 MB) Види
30.01.2024 1-ва седница на Владата PDF icon Преземи (454.41 KB) Види
22.01.2024 222-та седница на Владата Види
16.01.2024 221-ва седница на Владата Види
16.01.2024 220-та седница на Владата PDF icon Преземи (503.59 KB) Види
11.01.2024 219-та седница на Владата PDF icon Преземи (224.03 KB) Види
09.01.2024 218-та седница на Владата PDF icon Преземи (333.33 KB) Види
09.01.2024 217-та седница на Владата Види
04.01.2024 216-та седница на Владата PDF icon Преземи (390.85 KB) Види
29.12.2023 215-та седница на Владата PDF icon Преземи (368.16 KB) Види
28.12.2023 214-та седница на Владата PDF icon Преземи (398.22 KB) Види
26.12.2023 212-та седница на Владата Види
22.12.2023 213-та седница на Владата PDF icon Преземи (348.75 KB) Види
21.12.2023 211-та седница на Владата PDF icon Преземи (364.33 KB) Види
19.12.2023 209-та седница на Владата PDF icon Преземи (668.96 KB) Види
18.12.2023 210-та седница на Владата PDF icon Преземи (364.07 KB) Види
14.12.2023 208-ма седница на Владата PDF icon Преземи (359.44 KB) Види
12.12.2023 207-ма седница на Владата PDF icon Преземи (603.58 KB) Види
09.12.2023 206-та седница на Владата PDF icon Преземи (348.67 KB) Види
06.12.2023 204-та седница на Владата PDF icon Преземи (814.39 KB) Види
01.12.2023 205-та седница на Владата PDF icon Преземи (352.57 KB) Види
28.11.2023 203-та седница на Владата PDF icon Преземи (956.82 KB) Види
24.11.2023 202-ра седница на Владата PDF icon Преземи (461.29 KB) Види
21.11.2023 201-ва седница на Владата Види
17.11.2023 200-та седница на Владата PDF icon Преземи (345.16 KB) Види
14.11.2023 199-та седница на Владата PDF icon Преземи (747.83 KB) Види
07.11.2023 198-ма седница на Владата PDF icon Преземи (861.28 KB) Види
31.10.2023 197-ма седница на Владата PDF icon Преземи (727.67 KB) Види
31.10.2023 196-та седница на Владата PDF icon Преземи (735.72 KB) Види
27.10.2023 195-та седница на Владата PDF icon Преземи (350.77 KB) Види